.

Zahradní restaurace Klamovka

Zahradní restaurace Klamovka
Zahradní restaurace Klamovka
Zahradní restaurace Klamovka
Zahradní restaurace Klamovka
  • Soutěž: Nejlepší hospoda, restaurace apod.
  • Popis: Pražská zahradní restaurace Klamovka nabízí přívětivé posezení jak ve vnitřní části tak především za teplých jarních, letních a podzimních dnů ve venkovní části neboť je umístěna v krásné relaxující přírodě zámeckého parku Klamovka, který je ideální pro příjemné procházky a načerpání sil.
    Restaurace nabízí pivo Pilsner Urquell světlý ležák z tanku nebo Gambrinus nepasterizovaná 10 světlé výčepní pivo ze sudu, dále čepovanou malinovku či kolu, čaje, vína, kávy , jídla atd.

    Zajímavosti: Při vstupu do parku z Plzeňské ulice uvidíte malý kostelík Nanebevzetí Panny Marie, který byl vystavěn roce 1752 přestavbou původní barokní kapličky pocházející někdy z konce 17. století. Nad kostelíkem se pak nalézá novogotický altán vybudovaný roku 1820, který byl nedávno nově rekonstruován a slouží nyní jakožto výstavní síň. Výše nad ním se nachází Chrámek noci pocházející z konce 18. století. Jedná se o menší centrální objekt, který má zasklené otvory ve své kopuli, což prý mělo vyvolávat optickou iluzi hvězdné oblohy. Dále nad ním je umístěn jiný zahradní altán pozdně barokního původu, který je nyní používán jako ateliér.

    Tato restaurace je asi jediná možnost, kde se můžete občas neformálně potkat s členy darkpopové kapely PHONETIX - H.H.Christianem, Robertem Žákem a dokonce i Tomášem Chmelem.

    OTEVÍRACÍ DOBA: Otevřeno denně 11.00 - 24.00
    ADRESA: Klamovka 2051 150 00 Praha 5 – Košíře
    TELEFON: +420 602 604 011
    E-MAIL: provozni@zahradnirestaurace.cz
  • Web: https://www.zahradnirestaurace.cz/
  • Autor fotografie: Web https://www.zahradnirestaurace.cz/



Plná mezipamět!
Je třeba vymazat cookies a data stránky prohlížeče.


Komentáře

ROBERT PHONETIX ŽÁK
0
ROBERT PHONETIX ŽÁK
4 months ago
Cituji Kuba1:
Super

Souhlas. Až se zase vyčasí - Phonetix si to tam přihasí. ;-)
Like Like like 1 Citovat
1
Kuba1
4 months ago
Super
Like Like like 3 Citovat

Poslední komentáře